Η Στέλλα Σολωμίδου, η μαγείρισσα από τις Σέρρες που έγινε γνωστή από την εκπομπή της με συνταγές, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στη  «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του γιου της αλλά και για το ατύχημα που είχε μόλις έφτασε στην Αθήνα.

«Ήρθαμε με το τρένο, με αναγνώρισαν και άρχισαν να μου μιλάνε. Μέχρι που έφτασα στις κυλιόμενες σκάλες ακόμα μου μιλούσαν, δεν τις είδα και παρ’ την κάτω. Όλη μου η αριστερή πλευρά με φάρμακα, παυσίπονα, αλοιφές», είπε η «κυρία Στέλλα», που φέτος συμμετέχει στο J2US.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι παλαιότερα τραγουδούσε αλλά σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο γιος της. «Προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, επειδή σε έχουν ανάγκη, και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε για τον γιο της: «Έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο υβριδικό κέντρο της NASA. Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή».

«Δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει: μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ; Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν επιτρέπεται να τα κόψεις απότομα, και ήμουν μια χαρά», εκμυστηρεύτηκε επίσης.

«Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται. Να πω στη Μαίρη Παναγάκου υπομονή; Δεν ξεπερνιέται. Θα της πω να σκέφτεται ότι εκεί που είναι το παιδί της είναι καλά», κατέληξε.