Καλεσμένος στο «The 2night Show» βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δεν έβαλα κάτω τον εγωισμό μου

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς; Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στην βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κοροναϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση» δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Γιώργο Μαυρίδη.


Για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Επίσης, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τη Χριστίνα Μπόμπα και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν για το βίντεο με τις κόρες τους στον ιμάντα των αποσκευών στο αεροδρόμιο της Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Χριστίνα στεναχωρήθηκε με αυτό

«Η Χριστίνα στεναχωρήθηκε με αυτό. Έχουμε συνηθίσει να μιλάει ο κόσμος για εμάς και είναι και κάτι θεμιτό. Όταν αναφέρονται όμως στα παιδιά και στην οικογένεια, εκεί μπορεί να μας πειράξει λίγο παραπάνω. Περιμένουμε την κάθε άποψη, αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα κάποιες φορές να την δεχόμαστε και κάποιες όχι. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεις τα λάθη σου».


Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου

«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Ποτέ! Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω και αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το ποιος άνθρωπος ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια» συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: