Η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική κομεντί, με τίτλο «No Hard Feelings», με το τρέιλερ της ταινίας να έχει ενθουσιάσει ήδη το κοινό της.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Μάντι, μια οδηγό Uber, η οποία δεν έχει καν στην κατοχή της αυτοκίνητο. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι το μόνο της πρόβλημα, αφού κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι που μεγάλωσε.

Απεγνωσμένη και άφραγκη, απαντά σε μια αγγελία ενός πλούσιου ζευγαριού που ψάχνουν το κατάλληλο άτομο για να «αυξήσει την αυτοπεποίθηση» του 19χρονου γιου τους.





Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης και το κοινό της Τζένιφερ Λόρενς έχει ενθουσιαστεί, αφού δεν την έχει συνηθίσει σε τέτοιες ταινίες.

Το καστ πλαισιώνουν ο Μάθιου Μπρόντερικ, η Λάουρα Μπενάντι, η Νάταλι Μοράλες, ο Χασάν Μίνχαϊ, ο Κάιλ Μούνεϊ και ο Έμπον Μος Μπάκραχ.

Ο τελευταίος, μάλιστα, δήλωσε για την Τζένιφερ Λόρενς: «Νομίζω ότι είναι πραγματικά αδέξια στην ταινία, με έναν τρόπο που δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Μου θυμίζει κωμωδίες των '90s που μου άρεσε να βλέπω. Δεν θέλω να πω κάτι λάθος, αλλά υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν το "Something About Mary". Η Τζένιφερ κάνει σωματική κωμωδία και το φέρνει εις πέρας εξαιρετικά».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2023.
1_2
2_2


1
2