Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε guest εμφάνιση στο «X-Factor» και στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2018 ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η Ήβη Αδάμου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και στο Tik- Tok όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ηβη Αδάμου με την κόρη της Ανατολή - Νεφέλη

Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που έχουμε δει κάποιο τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά όμως το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Tik -Tok είναι το κάτι άλλο.



Η μικρή Ανατολή - Νεφέλη φαίνεται να περπατά μαζί με τη μητέρα της, κρατώντας το χέρι της και με τις όμορφες πλεξίδες της να τραβούν την προσοχή.

Φορά ένα ροζ μπουφανάκι και φαίνεται να απολαμβάνει την ξέγνοιαστη βόλτα της. Η Ήβη Αδάμου τραγουδά το τραγούδι της «Δεν σε αφήνω» στην κόρη της και οι διαδικτυακοί της φίλοι «λιώνουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


@ivi.adamou #anatolimou ❤️ Αφιερώστε το στους αγαπημένους σας #desafino🤝 #desafino #newsong #fyp #fy #tiktok ♬ De S’ Afino - Ivi Adamou & Daphne Lawrence