Το λατρεμένο ζεύγος της showbiz Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λοπέζ μετά την ένωση της ζωής τους σχεδόν είκοσι χρόνια αφότου είχαν χωρίσει, θα παίξουν μαζί σε μια νέα ταινία, ακριβώς είκοσι χρόνια μετά τη μοναδική συνεργασία τους, στο «Gigli» (2003). Το ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unstoppable», παραγωγή της εταιρείας Artists Equity, ιδιοκτησίας του Άφλεκ και του φίλου του, Ματ Ντέιμον.

Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία του παλαιστή Άντονι Ρόμπλες, που γεννήθηκε με ένα πόδι και κατάφερε να κερδίσει το εθνικό πρωτάθλημα στο Arizona State University. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γκόλντενμπεργκ στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του.

Το «Unstoppable» είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία του ζευγαριού, ενώ η επίδραση της Λόπεζ στη δουλειά του Άφλεκ έχει γίνει αισθητή και στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Artists Equity, το «Air», σε σκηνοθεσία του ηθοποιού, ταινία που πραγματευόταν τη σχέση της Nike με τον Μάικλ Τζόρνταν, η οποία δημιούργησε το πασίγνωστο αθλητικό παπούτσι.

«Άρχισα να γράφω και να δουλεύω με τον Ματ και η Τζεν μού έδωσε μερικές εξαιρετικές γραμμές» είπε ο Άφλεκ, εκθειάζοντας την αγαπημένη του. «Είναι πανέξυπνη. Γνωρίζει απίστευτα τον τρόπο με τον οποίο η μόδα εξελίσσεται μέσω της κουλτούρας ως ένωση μουσικής, αθλητισμού, διασκέδασης και χορού και κυρίως το ρόλο των μαύρων στην εξέλιξη της κουλτούρας έως τώρα» είπε, μεταξύ άλλων.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Τρίτη 21/3