Συνεχίζει ακάθεκτη η Μαριέττα Χρουσαλά, παρά την αρνητική κριτική, να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα φαραωνικά γενέθλια στην Αίγυπτο. Το πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά για τα 40ά γενέθλιά της στο Κάιρο έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Μαριέττα Χρουσαλά και η παρέα της δείχνουν να μην έχουν χάσει καθόλου το κέφι τους, να διασκεδάζουν με την ψυχή τους και να δημοσιοποιούν φωτογραφικό υλικό από το ξεφάντωμά τους. Και παρά τα αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Μαριέττα Χρουσαλά συνέχισε τις δημοσιεύσεις από την Αίγυπτο, με αποκορύφωμα μια φωτογραφία της με… στέμμα. «Θα λατρεύω πάντα αυτή τη στιγμή», σχολίασε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει το πολύ αποκαλυπτικό φόρεμά της και το ιδιαίτερο στέμμα που φόρεσε στο κεφάλι της, ως birthday queen.

Ανάμεσα στα πολύ κολακευτικά σχόλια και τις ευχές κάτω από την ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά, υπήρξαν και κάποια που άσκησαν έντονη κριτική σε αυτή την εικόνα.

«Να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το σπιτικό σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την... κορόνα! Έλεος», «Εσείς ζείτε σε άλλο πλανήτη», «Πολύχρονη, αλλά για ποιο λόγο γυμνή;», «Ως προς τι όλο αυτό;», «Κλασική επίδειξη πλούτου από μια νεόπλουτη», «Λίγη ντροπή! Η Ελλάδα θρηνεί» ήταν κάποια από τα σχόλια.

Μεταξύ των καλεσμένων της Χρουσαλά ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Σήλια Κριθαριώτη, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί σε φωτογραφίες.


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime του Σαββατοκύριακου 25-26/3