Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα, «Το backstage του ελληνικού κινηματογράφου».

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το φιλί που συνεχίστηκε στην «Μοντέρνα Σταχτοπούτα»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ είχε τελειώσει η σκηνή που φιλιούνται, εκείνοι συνέχιζαν.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν μετά από μια σκηνή φιλιού στην «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.



Ο Μάκης διατηρεί τις μνήμες του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην συμβολή του Μάκη Δελαπόρτα αναφορικά με τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μνήμες που διατηρεί από γνωστούς σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μεγάλο το έργο του Μάκη Δελαπόρτα για τον ελληνικό κινηματογράφο, ωφέλιμο και χρήσιμο για τις επόμενες γενιές», τόνισε και αποκάλυψε πως θα γράψει τη βιογραφία του.

Στη βιογραφία μου θα γράψω και για το #MeToo

«Θα γράψω τη βιογραφία μου και ένα λεύκωμα για το «Me Too». Στο λεύκωμα για το «Me Too» θα αναφερθώ στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου. Ο άνθρωπος που διαγραφεί το παρελθόν του είναι λάθος. Όσοι δεν βλέπουν την ομοιότητά μου με τον μέγα Αλέξανδρο έχουν πρόβλημα. Κάποιοι προσπαθούν από τα σόσιαλ μίντια να με παρουσιάσουν ως τρελό», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τη βιογραφία μου θέλω να την γράψει ο Δελαπόρτας

Η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως, «θα μου άρεσε να γράψει ο Μάκης Δελαπόρτας τη βιογραφία μου με τίτλο «Μια ζωή σαν όνειρο».

Συμφωνώ με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

«Συμφωνώ με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, δεν θα ήθελα ένα ερωτικό τραγούδι μου να γελοιοποιηθεί. Το να πει κάποιος άνδρας ότι ήταν ο πρώτος μιας γυναίκας δεν είναι κακό, όλες από κάποιον άνδρα ξεκινάμε. Δεν γνωρίζω εάν η ίδια η Όλγα Τρέμη το ήθελε», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: