Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη σε πρόσφατη συνέντευξή του για το «GNTM» συζητήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας». Ο Έλληνας σχεδιαστής ήταν καλεσμένος στις 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας, στο οποίο πολλές φορές τον είχαν χαρακτηρίσει «πολύ αυστηρό».

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους πίσω από τη συμπεριφορά του. «Ήμουν αυστηρός, αλλά μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά, είπα "κάτσε να είμαι αυστηρός, μην έρθει καμιά σοβαρή". Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα "τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα"».

Η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία συνεργάστηκε ο σχεδιαστής στον πρώτο κύκλο του «GNTM», έσπευσε να σχολιάσει τις δηλώσεις του: «Το καταλάβαμε ποικιλοτρόπως αυτό που είπε ο Άγγελος και συζητήθηκε πάρα πολύ. Εγώ πιο πολύ το βλέπω σαν ένα χιούμορ της στιγμής, ένιωσε αμηχανία, δεν ήξερε τι να απαντήσει. Εγώ θέλω να τα δω τα πράγματα μισογεμάτα στην προκειμένη περίπτωση. Την πρώτη σεζόν που ήμασταν μαζί ήταν ένας άνθρωπος πολύ φοβισμένος και πολύ άπειρος, όπως και εγώ. Είχαμε σταθεί πολύ νηπιακά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είχε να κάνει με το ότι είχε μία ευθύνη ο λόγος του, είχε αμηχανία με αυτό που έκανε, για την τηλεόραση μπροστά. Σχεδιαστής μόδας είναι και παραμένει, η τηλεόραση είναι κάτι άλλο».

Και πρόσθεσε: «Πολλά παιδιά έχουν κάνει κάτι μετά το "GNTM" [...] Τα αγόρια συγκεκριμένα του "GNTM" φιγουράρουν σε πολύ μεγάλες δουλειές του εξωτερικού. Ο Ανδρέας έκανε Versace, ο Εμιλιάνο κάνει πολύ μεγάλες δουλειές. Τα αγόρια πάνε πάρα πολύ δυνατά και πραγματικά είναι top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτό που είπε ο Άγγελος Μπράτης».