Μία ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία που είχε από συνεργάτη της αποκάλυψε στον αέρα του «Breakfast@Star» η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη στην κάμερα της εκπομπής, θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό της περιστατικό με μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης.

Η άσχημη εμπειρία πάνω στη σκηνή από τραγουδιστή

«Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα γι' αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου», αποκαλύπτει η Ελένη Χατζίδου.

Ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο

«Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

Είχα στον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα στον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει», εξομολογείται στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα

«Είσαι καλά που θα μου ζητήσει συγγνώμη; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα», σημειώνει η Ελένη Χατζίδου, απαντώντας στον Κωνσταντίνο Μίχο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: