Ο Αντώνης Ρέμος «μαγεύει» με τη νέα του επιτυχία «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έγινε από την πρώτη στιγμή ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα υπερεπιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ενώ το μουσικό βίντεο που το συνοδεύει σκαρφάλωσε αμέσως στα top trends του YouTube.

Παράλληλα, ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ημερήσιων μεταδόσεων για ένα μήνα (28/02/2023 εώς 28/03/2023), σύμφωνα με τα στοιχεία MediaInspector.


Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής και συναντά για ακόμα μία φορά τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.



Ακούστε το τραγούδι στο μουσικό βίντεο που ακολουθεί: