Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τα επαγγελματικά της, κάποιες ιδιαίτερες συνήθειές της, αλλά και για τον σύζυγό της.

Η Ελένη Καρακάση είναι παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2002.

Για τη γνωριμία τους αφορμή στάθηκε η μουσική και συγκεκριμένα το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Το 2002 γίναμε ζευγάρι. Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θαυμασμό που έχεις για τον άνθρωπό σου. Όταν χάνεται ο θαυμασμός είναι και ένας λόγος για να μην είσαι με έναν άνθρωπο μαζί. Ήταν το πρώτο στοιχείο. Έλεγα πάντα “αχ να είσαι με έναν άνθρωπο που να τραγουδάει ωραία”.

Τον Δημήτρη δεν τον είχα ακούσει να τραγουδάει στις πρόβες που κάναμε με το συγκρότημα γιατί κάναμε μόνο τα δικά μου τραγούδια. Όταν τον άκουσα στο πρώτο μας live και συνειδητοποίησα ότι ο Δημήτρης που ήταν και πιτσιρικάς έχει αυτή τη φωνή, μου φάνηκε απίστευτο που είχε τόσο ώριμη φωνή», εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» η Ελένη Καρακάση.

Παράλληλα εξομολογήθηκε τι πράγματα περιέχει η τσάντα της.

«Έχω τσαντάκι της μέσης, που έχει μέσα μίνι φαρμακείο. Έχω αδιάβροχο της μιας χρήσης και τριών ειδών γυαλιά. Έχω hansaplast, υγρό για τα μάτια, στυλό, καραμέλες, τσίχλες. Θα το πω. Είχα, αλλά έληξε τώρα. Κάποια στιγμή ήμασταν σε ένα τραπέζι με έναν γνωστό σκηνοθέτη και μας έλεγε τι έχει εκείνος μέσα στην δική του τσάντα και είχε προφυλακτικά. Λέω μπράβο και μου λέει θέλεις να έχεις;

Εντάξει, λέω, δεν χρησιμοποιώ πια, αλλά φέρε, όλο και κάποιος μπορεί να χρειαστεί. Έληξε και το πέταξα. Τα είχα πολλά χρόνια αχρησιμοποίητα. Τι θέλεις να κάνω; Είμαι μια γυναίκα που είναι πολύ γνωστό τι είναι η ζωή μου. Το ξέρει ο άνδρας μου».