Για τους ομηρικούς καβγάδες που είχε με τον αδερφό της αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για τη δυσκολία της να κρατήσει το συναίσθημά της όσο παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας ότι προσπαθεί «με στρατιωτική πειθαρχία».

Η αναδρομή στα μαθητικά της χρόνια

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι εσωστρεφής και έκανε μία αναδρομή στα μαθητικά της χρόνια και στη σχέση της με τον αδερφό της. «Ήμουν μαθήτρια του 18 και ο αδερφός μου του 20. Είχαμε ομηρικούς καβγάδες με τον αδερφό μου, τον Θάνο, τον οποίο λατρεύω. Δεν ξέρω πώς αποφύγαμε το έγκλημα, είχαμε έντονες κόντρες. Είναι δικηγόρος. Οι γονείς μας είναι υπέροχοι και πάντα εκεί να μας ενθαρρύνουν. Μου κάνουν κριτική, δεν υπάρχει φορά που ο πατέρας μου να μη σχολιάσει, πάντα κάτι θα βρουν. Αυτό όμως σε γειώνει», είπε.

Για τις παπαράτσι φωτογραφίες της

«Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά. Πάντα έλεγα ήταν στημένα, αλλά δεν είναι. Αισθάνομαι πολύ παράξενα. Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να διαβάζω. Ήταν εξαιρετικά σοκαριστικό. Η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση», ανέφερε.

Η μεταγραφή της από το STAR στο MEGA

«Είμαι εξαιρετικά σταθερός άνθρωπος παντού. Στη ζωή μου γίνομαι γλυκιά και τρυφερή. Δεν είναι κλισέ ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες. Το έχω νιώσει, και δεν έχει επόμενη μέρα».

«Ήμουν πολύ σίγουρη ότι θα γίνω παρουσιάστρια δελτίου», δήλωσε τέλος η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: