Οι ημέρες του Πάσχα αποτέλεσαν την ιδανική περίοδο προκειμένου οι επώνυμες μητέρες να βρεθούν για λίγο εκτός Αττικής, στο πλαίσιο της νέας καθημερινότητας με τα παιδιά τους.


Στην περίπτωση της Ιωάννας Τούνη, τα πράγματα ήταν μάλλον πολύ εύκολα, αφού μαζί με τον γιο της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έφτασαν μέχρι το Κάιρο, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα σε γλέντι στην Πάρο.

Εκτός Αττικής και η Μαίρη Συνατσάκη με την οικογένειά της! Η γνωστή παρουσιάστρια - επιχειρηματίας μέσα από τα Instastories της αποκάλυψε πώς κύλησε το πρώτο διήμερο με τη μικρή Ολίβια.

Ιωάννα Τούνη

Στο γλέντι στην Πάρο με την παρέα της ο γιος της ήταν διαρκώς στην αγκαλιά της. Η γνωστή influencer δεν αποχωρίζεται στιγμή τον μικρό της, τον οποίο και αποκαλεί «νουνίτο», μέχρι να αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στον γιο της.



Προηγήθηκε το πρώτο ταξίδι με τον γιο της στο εξωτερικό. Μια μοναδική εμπειρία και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μοιράστηκε σχετική φωτογραφία αγκαλιά με τον μικρό τους.


Μαίρη Συνατσάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια - επιχειρηματίας ξεκίνησε για το πρώτο Πάσχα με την κόρη της, Ολίβια! Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην αποκάλυψε τον προορισμό που επέλεξε για την οικογενειακή της απόδραση, ωστόσο μέσα από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε πώς κύλησε το διήμερο με την κόρη της.



Η Μαίρη Συνατσάκη το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να επιστρέψει νωρίτερα.



Αντιγόνη Ψυχράμη

Πάσχα στην Αίγινα για τον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, οι οποίοι πρόσφατα απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.



Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από την οικογενειακή βόλτα στην Αίγινα, με τη σύζυγό του να κρατά την αγκαλιά της την 4,5 μηνών κορούλα τους. Στην παρέα βρέθηκε και η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της.




Βαλεντίνη Παπαδάκη

Στην Αρκαδία ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μαζί με τον γιο τους και τη μόλις 4,5 μηνών κόρη τους. Η οικογένειά έκανε την πρώτη της απόδραση απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό αλλά και το παραδοσιακό τραπέζι που απόλαυσαν με αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς.




Άννα Μπεζάν

Με ένα παθιασμένο φιλί ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν γιόρτασαν το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο του στη φύση, δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.