«Ο πατήρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Το αποφάσισα, θα πάω στο Άγιον Όρος μαζί με τις αδελφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί... Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Ο Θεός μαζί σας», γράφει η λεζάντα στο βίντεό του. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο γνωστός make-up artist που συμμετείχε πέρυσι στο «Survivor», ενώ πριν από μερικούς μήνες απασχόλησε τα media με την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η πρώην σύντροφός του Νάνσυ Χιουρέα για σωματική βία, «ξαναχτύπησε» με βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο TikTok, όπου δηλώνει ότι είναι «πατήρ»!

@konstantinosemmanouil Ο πατήρ Κωσταντίνος Εμμανουήλ! Το Αποφάσισα, θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. #ko#konstantinosemmanouilμ#εμμανουηλα#πατερα#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλγ#αγιοοροςε#θεοςπατεραςδ#αδερφεσψυχεςλ#Ελεημοσύνηα#παππαςκ#εκλησιαγ#αγαπηώ#φώτισηi#kingemmanouilω#κωνσταντινοσεμμανουηλo#foryo#formeo#foryourpagei#viralo#foryouα#παμεδυνατα ♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinos. EM

«Γεια σας, είμαι ο πατήρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ», λέει στην αρχή στο βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα. «Το αποφάσισα, θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα γίνω κι εγώ ένας μοναχός. Θα πάω στο Άγιον Όρος, εκεί που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν. Τουλάχιστον εκεί, κοντά στον Χριστό και στην Παναγία, θα μπορώ να ζητιανέψω τουλάχιστον ένα ευρώ, δύο ευρώ, να ανάψουν οι πιστοί μια λαμπάδα. Έχω βάλει και κατάλληλα ρούχα απ’ ό,τι βλέπεις. Είμαι έτοιμος να γίνω ο πατήρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Θα πάω στο Άγιον Όρος μαζί με τις αδελφές ψυχές και θα ζητιανεύουμε όλοι μαζί. Σας φιλώ, σας αγαπώ κι ελπίζω ο Θεός να σας δώσει φώτιση. Και ο πατήρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σάς στέλνει ένα φιλί», λέει στη συνέχεια και κλείνει το βίντεό του με ένα φιλί!

Σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, λέει ότι το αποφάσισε και αυτός κι ετοιμάζεται για το Άγιο Όρος, γι’ αυτό κι έχει ξεκινήσει νηστεία, έχει αφήσει τα μαλλιά του και τα μούσια του να μεγαλώσουν «και θα ήθελα να σας πω ότι έχω μιλήσει με πολλές αδελφές ψυχές εκεί στο Άγιο Όρος και με περιμένουν. Θέλω να πάω, να γαληνέψει η ψυχή μου. Θέλω να πάω, να είμαι πιο κοντά στον Θεό ακόμα, και θα ήθελα να σας πω πως θα ήθελα μέσα σας να έχετε αγάπη, μόνο αγάπη» είπε και στη συνέχεια τραγούδησε ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως ανέφερε και ο ίδιος.

*Δημοσιεύθηκε στην ON TIME στις 24/4/2023.