Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τον πολυτελή τρόπο ζωής που επιλέγει, με αρκετούς φαν να την κατηγορούν πως έχει καταχραστεί την περιουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Μόλις έγινε γνωστό πως είναι ζευγάρι, η φήμη της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ απογειώθηκε, ενώ μετρά σχεδόν 50 εκατ. followers στο Instagram.

Πριν τη συνάντησή τους όμως, η ζωή της Ροντρίγκεζ δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Αντιθέτως, η influencer περνούσε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.


Ωστόσο, κατάφερνε πάντα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, πολλές φορές με τη βοήθεια των πρώην συντρόφων της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, με πληροφορίες από το Look, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν σε σχέση με πολλά διάσημα πρόσωπα όπως ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε, ο Αλμπέρτο Σαντάνα και ο Τζάβι, πρώην διαγωνιζόμενος του «La isla de las tentaciones». Επιπλέον, ήταν ζευγάρι με έναν άνδρα, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τη βοηθούσε οικονομικά καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.


Όπως αναφέρεται, αν και η ταυτότητά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, το ζευγάρι διατηρούσε σοβαρή σχέση, λίγο πριν τη γνωριμία του μοντέλου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, της έδινε 2.000 ευρώ τον μήνα για να καλύψει τα προσωπικά της έξοδα.


Τέλος, το Look αποκαλύπτει πως ενώ το 2019 η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν ήδη ζευγάρι με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο πρώην της πλήρωσε σε εκείνη και την αδερφή της τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Αργεντινή, για την κηδεία του πατέρα τους.

Αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή της - «Ζει σ' έναν άλλο κόσμο»

Πριν λίγο καιρό, η Ροντρίγκεζ βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της κριτικής των ισπανικών μέσων ενημέρωσης. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ προωθούσε τη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «I'm Georgina», κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Ισπανία, αλλά η εμφάνισή της στην εκπομπή «El Hormiguero» προκάλεσε αντιδράσεις.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο: