Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δάφνη Καραβοκύρη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή σήμερα το μεσημέρι με αφορμή το επερχόμενο πρώτο της βιβλίο. Η γοητευτική δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τη σκληρή μάχη που έδωσε η ίδια με τη νευρική ανορεξία, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σχέση με τη μητέρα της.

Ειδικότερα, η Δάφνη Καραβοκύρη παραδέχθηκε πως «τα παιδικά μου χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα και ένιωθα πάρα πολύ μόνη μου. Να θυμίσω πως τότε ήταν και άλλες οι εποχές, δεν ήταν η εποχή όπως τώρα που μπορείς να μιλήσεις και να το μοιραστείς και να πεις "κοίταξε να δεις, δέχομαι βία στο σπίτι μου. Πώς να το αντιμετωπίσω". Η μητέρα μου είχε και έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή, πέρασε έναν πολύ δύσκολο μεταστατικό καρκίνο και η δική της διέξοδος ήταν το αλκοόλ. Ένας άνθρωπος που πίνει και θα πονέσει με λόγια του και θα πονέσει με τα χέρια του και τις πράξεις του, γιατί δεν το ελέγχεις».

«Όταν με επισκέφθηκε στην εφηβεία αυτή η κακή κυρία, η νευρική ανορεξία, ήμουν 62 κιλά και έφτασα να ζυγίζω 39,5. Ο μπαμπάς μου ήταν εκδότης περιοδικών μόδας, οπότε ήταν ένας συγκερασμός μεταξύ του τι έβλεπα από τη δουλειά του και των όσων συνέβαιναν μέσα στο σπίτι».

«Ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσω. Αποφάσισα λοιπόν να στερήσω από τον εαυτό μου αυτό το κομμάτι γιατί θεώρησα ότι αυτό πρέπει να κάνω. "Ορίστε, να, αφού κάνετε εσείς εδώ πέρα τον δικό σας πόλεμο, θα κάνω κι εγώ τον δικό μου με το φαγητό! Θα τσακωθώ για πάντα και δεν θα τρώω". Φυσικά, έπαιζε ρόλο και το άλλο το οποίο είναι καταστροφικό. Που πας σε τραπέζια, σε καλέσματα και σου λένε "μπράβο, μωρέ, έχασες δυο κιλάκια και κοίτα πώς έδειξε το πρόσωπό σου". Κάτι το οποίο όσο το ακούς, λες ότι για να έχασα δύο κιλά μπορώ να χάσω και άλλα δύο και για να έχασα τέσσερα μπορώ να χάσω και άλλα τέσσερα», συμπλήρωσε, επίσης, η Δάφνη Καραβοκύρη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.