Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων… αναφέρθηκε και σχολίασε παλιές του φωτογραφίες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, παίρνοντας πάσα από μια παλιά του φωτογραφία με μαγιό σε παραλία της Χαλκιδικής, αποκάλυψε ότι έχει κάνει φωτογράφιση για το Playboy όταν είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Όποιος μπορεί να το βρει, θα του δώσω κάτι. Έχω κάνει φωτογράφιση στο Playboy πριν πολλά χρόνια με ένα κίτρινο μαγιό, σε μια πισίνα κάπου στην Παιανία, όταν είχαμε πρωτοέρθει στην Αθήνα»

Οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να τον πιστέψουν και τον ρώτησαν αν τρολλαρει, με τον ίδιο να εξηγεί ότι δεν θυμάται πολλά από εκείνη την μέρα.

Ο θάνατος είναι κάτι που φοβάται από μικρό παιδί. Σε αυτή τη φάση της ζωής του τον ενδιαφέρει η υστεροφημία του, να αφήσει πίσω του ταινίες, όπως εξομολογήθηκε.

Πρόσφατα ορισμένες δηλώσεις του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρερμηνεύθηκαν από μερίδα κόσμου που θεώρησαν ότι πέρασε δύσκολο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Εκείνος όμως ξεκαθάρισε: «Είναι καλό παιδί ο Γρηγόρης, είναι έρμαιο των παθών του, λειτουργεί με το συναίσθημα».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι στο παρελθόν συνεργάτης του τον εξαπατούσε.

«Τους έχω ικανούς τους πάντες για όλα και τον εαυτό μου».

«Να έχουμε στο πίσω του μυαλού μας πάντα… και μου έχει βγει για καλό. Ακόμα και από τη γυναίκα μου και το παιδί μου και τη μάνα μου όταν ζούσε  είχα ένα περιθώριο ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να συμβεί κάτι για να μην εκπλαγείς».

«Έχω μάθει από συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε. Αλλά άμα το δεις από τη δική του πλευρά, να δούμε στιγμιαία γιατί το έκανε, δεν λέμε θα του δώσουμε δίκιο».

«Συγχωρώ. Δεν είναι τραγικό – αν εξαιρέσεις κάτι ακραίο – το να με εξαπατήσει. Εγώ δεν το έχω κάνει, είναι ανθρώπινο».

«Πλέον εξαιτίας αυτού που λέω δεν εκπλήσσομαι ποτέ».

Μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και εξελίχθηκα σε «απο-χειρηματία». Βρέθηκα εγκλωβισμένος με κάτι χρέη, μην σας πω. Το μαγαζί ήταν στην Θεσσαλονίκη. Με έπιασε μια απέχθεια για τα καλλιτεχνικά εκείνη την εποχή. Είναι όλα ρευστά είτε είναι στίχος είτε τραγούδι είτε ενορχήστρωση είτε επιλογή οργάνου είτε λέξη σε κάποιο κείμενο μπορεί να γίνει καλό με πέντε, δέκα διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να σε μπλοκάρει αυτό. Ένιωσα ότι πνίγομαι και έτσι ήθελα κάτι πιο εύκολο κι αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Με διέλυσε ψυχικά. Δεν είχα καημό να γίνω γνωστός. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα… Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρησή μου. Μέχρι να ξεχρεώσω, δημιούργησα άλλα» συνέχισε ο Δημήτρης Σταρόβας, .