Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, μετά τη συνέντευξή του, η οποία σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.

Το μοντέλο ανέφερε πως στενοχωρήθηκε πολύ με όσα ακούστηκαν για εκείνον, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει πως «εξέφρασε μονάχα τα όνειρά του».

Με αφορμή τις νέες του δηλώσεις, το θέμα σχολιάστηκε ξανά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό να διαφωνούν.

Ο Γιώργος Καράβας δεν πέρασε και λίγα 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά για τον Γιώργο Καράβα: «Δεν πέρασε και λίγα όμως. Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μια συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια που μπορεί να μην έχει πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό κι από άλλες εκπομπές. Βάζανε στο στόμα του λόγια που δεν έχουν ειπωθεί».

Ο Καράβας δεν βγαίνει απογοητευμένος

«Ο Καράβας, λοιπόν, δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του οι άλλοι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε, ο Κώστα Τσουρός σημείωσε: «Μα δεν μίλησε κανείς γι' αυτά που είπε. Όλοι έλεγαν ότι είχε μια έπαρση σε αυτά που λέει και στον τρόπο που μίλησε» και τόνισε πως αν ο Γιώργος Καράβας δεν ένιωθε κάποια ένταση, δεν θα φαινόταν έτσι στις τελευταίες του δηλώσεις.

«Ο άνθρωπος είναι έτσι, γιατί είναι αμυντικός απέναντι σε όλους εμάς», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να επιμένει. «Όχι. Ο άνθρωπος είναι έτσι, γιατί, όπως λέει, ακούει και τις αρνητικές κριτικές και τις θετικές και μαθαίνει και γίνεται καλύτερος. Προφανώς, όλο αυτό τον έκανε να μάθει κάποια πράγματα και γι' αυτό βλέπουμε αυτή την εικόνα που είναι πολύ καλή σήμερα», είπε ο δημοσιογράφος.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε με αφορμή αυτό που είπε ο Κώστας Τσουρός: «Είναι σαν να λέμε ότι "έφαγε το ξύλο του κι ηρέμησε". Εγώ αυτό το πράγμα στην τηλεόραση δεν το δέχομαι. Επειδή υπάρχουμε κάποιοι, οι οποίοι πραγματικά, όχι κρίνουμε, αλλά αποτελειώνουμε τον άλλο, θα πρέπει ο άλλος να μετράει τα λόγια του, όταν ξαναμιλήσει; Έλα, Κώστα μου, τώρα, υπήρχαν πολύ άσχημες τοποθετήσεις επί του θέματος, μην κάνεις ότι δεν ξέρεις. Εμείς μιλάμε για το ύφος του Καράβα, το ύφος των υπολοίπων που τον σχολίαζαν το έχεις δει; Δεν το έχεις δει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: