Ο Γιώργος Λιάγκας «κατακεραύνωσε» την ελληνική αποστολή στη φετινή Eurovision με τον Victor Vernicos και το «What They Say».

Αφού παρακολούθησε την τελευταία πρόβα του 16χρονου τραγουδιστή στο Λίβερπουλ, ο παρουσιαστής είπε on air, πως «θα πάει άπατο» και ότι «η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι να περάσει στον τελικό».

Θα πάει άπατο, είναι προφανές

Αναλυτικότερα, είπε: «Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί».

Έχουμε μεγάλες νίκες στην Eurovision με εμπορικά πρόσωπα

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας…

Μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία

Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision» είπε ο Γιώργος Λιάγκας .

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: