Η Ειρήνη Μερκούρη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «J2US» το περασμένο Σάββατο και χθες το πρωί ήταν προσκεκλημένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία οκτώ χρόνια, το γάμο της, αλλά και τη σχέση της με τον Θεό. «Από ένα σημείο και μετά ήταν προσωπική επιλογή μου να απέχω από τη μουσική. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Έκανα στην άκρη για κάποιο λόγο, στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου και τον απολαμβάνω. Με γεμίζει ο άντρας μου, είμαστε 7,5 χρόνια μαζί. Είμαστε καλά και έτσι θέλω κι εύχομαι να είμαστε πάντα. Το 2019 ήμουν έτοιμη να επιστρέψω και να δουλέψω βράδυ, αλλά ήρθε το lockdown» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

«Δεν με έχει δει σε stage»

«Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του όπου είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρουργός. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα. Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα, γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στην πίστα» είπε και ξεκαθάρισε πως ο γάμος της δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια απάντησε και για τα δημοσιεύματα που στο παρελθόν την ήθελαν να δοκιμάζει να γίνει καλόγρια.

«Δεν αλλάζει»

«Σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι χριστιανή ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα και πηγαίνω σε μοναστήρια και στην Παναγία της Τήνου και κάθομαι τρεις μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό, γιατί δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια, αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου».
 

«Πιστεύω»

«Για να το τελειώσω για κάποιους, είμαι χριστιανή ορθόδοξη και δεν είμαι απλά για να το λέω. Πιστεύω στην ουράνια βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δεν πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι», δήλωσε επίσης η Ειρήνη Μερκούρη.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 10 Μαΐου 2023.