Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το τραγούδι το τελευταίο διάστημα, αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, αναλαμβάνοντας τη θέση του υφυπουργού Πολιτισμού.

Η ορκωμοσία του, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα. «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Έφτασε, όμως, η στιγμή που ο ίδιος έπρεπε να υποβάλει για πρώτη φορά δήλωση περιουσιακών στοιχείων, μετά τη θέση που απέκτησε, και αυτή βγήκε στη φόρα μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό Κύπρου Sigmalive.com.

Η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καλλιτέχνης είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μιας μονοκατοικίας στην Πάρο, μιας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιά, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τριών χωραφιών με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Διατηρεί, μάλιστα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό 1.572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς με ποσό 38.989 ευρώ, στην Eurobank με ποσό 4.092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου με ποσό 169.407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου με ποσό 210.497 χιλιάδων ευρώ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις.