Η Ελλάδα σήμερα προσέρχεται στις κάλπες. Από τις 7:00 το πρωί οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τη νέα τους κυβέρνηση και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ανάμεσα στους εκατομμύρια πολίτες που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα σε ένα από τα 21.467 εκλογικά τμήματα όλης της χώρας είναι και οι Έλληνες celebrities.

Οι ίδιοι ψήφισαν και έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις στα social media, στέλνοντας τα μηνύματά τους και παροτρύνοντας τους followers τους να κάνουν το ίδιο.

Οι αναρτήσεις τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου ψήφισε μαζί με τον αδερφό της, Γιάννη στη Θεσσαλονίκη και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ας ψηφίσουμε!».


Η Ντόρα Κουτροκόη απαθανάτισε τη στιγμή που έριχνε την ψήφο της γράφοντας: «Με χαρά συμμετέχουμε στη γιορτή της Δημοκρατίας!!! Καλή ψήφο όλοι μας!».


«Με χαμόγελο, αισιοδοξία και με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη χώρα», ανέφερε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανεβάζοντας φωτογραφία από τη στιγμή που ρίχνει την ψήφο του.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στον Περισσό, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής και άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. «Το ότι ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων. Σήμερα εκτός από τη μητέρα μου, με συνόδευσε και η μικρή μου κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία», ανέφερε στη λεζάντα της.


Με την κόρη της άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και η Μαίρη Συνατσάκη: «Της λέω Λιβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε! Ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη την χώρα. Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου», ήταν το μήνυμα της influencer.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετέβη σε εκλογικό κέντρο στον Βύρωνα και ψήφισε μαζί με τον αδερφό της, Πάνο, και ανέφερε στο story της: «Καλή ψήφο».





Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε για παρέα τους γιους της και έβγαλε την καθιερωμένη selfie.