Ακόμα μία απώλεια έμελλε να μετρήσει η μπλε ομάδα του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης 25/05/2023, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο συμβούλιο του νησιού, ως είθισται, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Σκοπός του συμβουλίου άλλωστε, όπως κάθε φορά στο τέλος μιας εβδομάδας, ήταν οι Κόκκινοι και οι Μπλε να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης. Φυσικά προηγήθηκε του συμβουλίου ακόμα ένας δυναμικός αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες με έπαθλο ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο και κέρδισε η κόκκινη ομάδα.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου στο Survivor All Star, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης συνομίλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Στον τάκο αυτή τη φορά ήταν τέσσερα μέλη της μπλε ομάδας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Ηλία Μπόγδανο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ένας εξ αυτών θα έπρεπε να αποχαιρετήσει άμεσα τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει με το επόμενο αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο πίσω στην Ελλάδα.


«Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, για να δώσει αμέσως τον λόγο στον φαρμακοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας. «Είναι τεράστια η χαρά ύστερα από 12 φορές πέρυσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι», ομολόγησε χαμογελώντας κατά την αποχώρησή του o Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:Μαρτίκας: «Θέλω να δω τον Ηλία νικητή γιατί του αξίζει»Συγκινημένος από τα λόγια του Σπύρου ο Ηλίας: «Περήφανος που τον γνώρισα»