Την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είχε η Τάμτα.

Η τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί και βρέθηκε στην προβολή της ταινίας «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν.


Μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίλι Γκλάντστοουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέσι Πλέμονς. Η ιστορία εξερευνά μια έρευνα του FBI για σειρά δολοφονιών που ταλαιπώρησαν τη φυλή των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’20, μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους.

Για την εμφάνισή της η Ελληνίδα ποπ σταρ επέλεξε ένα totalblack outfit, το οποίο συνέθεταν ένα μαύρο, wide leg, δερμάτινο μαύρο παντελόνι, ένα oversized σταυρωτό σακάκι και μαύρες γόβες.

Επίσης, εντυπωσιακό ήταν και το beauty look της, καθώς είχε συνδυάσει τις κόκκινες άκρες των μαλλιών της με το abstract eye make up της, το οποίο ξεχώριζε για το κόκκινο liner στο πάνω μέρος.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και τα likes έπεσαν «βροχή».

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ήμουν εκεί. Νιώθω ευγνώμων για τις στιγμές που και για την ευκαιρία που είχα να συναντήσω όλους αυτούς τους θρύλους στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και εκπληκτική», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησή της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)