Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, ενώ ακολούθησε πάρτι με συγγενείς και φίλους και τη νύφη σε εμφάνιση -έκπληξη, με ένα εντυπωσιακό δεύτερο νυφικό φόρεμα.

Οι εορτασμοί του γάμου, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία διοργάνωσε και ένα after wedding party μόνο για κορίτσια, με την ίδια να διασκεδάζει παρέα με τις φίλες της.

Η πανέμορφη νεόνυμφη έχει μοιραστεί σειρά στιγμιοτύπων από τον γάμο της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μεταξύ αυτών και βίντεο στο οποίο καταγράφεται η ίδια μαζί με τις φίλες της σε χορογραφία -έκπληξη για τα μάτια του συζύγου της.


Την Πέμπτη 01/06/2023 η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από την εκκλησία όπου έλαβε χώρα ο γάμος της, στο οποίο εικονίζονται η αδελφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, και η μητέρα της και πεθερά της Άννας Πρέλεβιτς, Ούρσουλα.


H αδελφή η μητέρα του γαμπρού

Στη σχετική εικόνα οι δύο γυναίκες καταγράφονται άκρως εντυπωσιακές να παρακολουθούν το μυστήριο, με την Άννα Πρέλεβιτς να τις αποκαλεί «νεράιδες μου» στην περιγραφή της δημοσίευσής της.



1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-1
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-2
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-3
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-4
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-5
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-6
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-7
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-8
1-annaprelevic-gAMOS-nOMIKOS-EIKONES-9