Αντιμέτωπες στον δεύτερο αγώνα ασυλίας βρέθηκαν απόψε οι δύο ομάδες του Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι έδωσαν μάχη σώμα με σώμα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που συνδύαζε τον στόχο με το υδάτινο στοιχείο.

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο flag race. Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, χάρη στην τελευταία βολή του Σάκη Κατσούλη, που τους χάρισε τον πολυπόθητο πόντο και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν για ακόμη μία βραδιά η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά την προηγούμενη ψηφοφορία, η οποία τον ανέδειξε πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Ξαφνικά είμαι η πρώτη επιλογή της Μαριαλένας

«Βγάζοντας έναν παίκτη συνεχώς προτεινόμενο, τον αποδυναμώνεις στα μάτια του κόσμου. Μου κάνει εντύπωση πώς μετά από μία εβδομάδα, είμαι ξαφνικά η πρώτη επιλογή της Μαριαλένας. Δε μπορώ να κρίνω εγώ τις φιλίες βέβαια. Δίκαια είμαι προτεινόμενος, απλά με στεναχώρησε ο τρόπος που βγήκα υποψήφιος. Αν είμαι λάθος, ας με κρίνει ο κόσμος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τον πείραξε και τον πείραξε τώρα;


«Δεν τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Είμαστε μόλις 4 άτομα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τον πείραξε και τον πείραξε τώρα; Αν είχα στρατηγική, θα άλλαζα την ψήφο μου. Θα είμαστε φίλοι εκτός του παιχνιδιού, όχι εδώ μέσα για μία ψήφο», δικαιολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώπιον του Συμβουλίου του Survivor All Star.

Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Αφού η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδηγήθηκε σε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το έναυσμα, ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία της Μπλε ομάδας. Το αποτέλεσμα της Μπλε κάλπης έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού

«Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: