Η Shannen Doherty αγωνίζεται εδώ και οκτώ χρόνια με τον καρκίνο του μαστού, καθώς η πρώτη διάγνωση έγινε το 2015, για να επιστρέψει δύο φορές, το 2017 και, κατόπιν το 2020. Τα νέα δεν είναι καλά για την 52χρονη ηθοποιό καθώς πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν μεταστάσεις στον εγκέφαλο, οπότε ξεκίνησε άμεσα ακτινοθεραπεία.

Η «Μπρέντα» του «Beverly Hills» παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια τη δοκιμασία της υγείας της στα social media και τώρα αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα πιο τολμηρό: Ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο ενώ υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία φορώντας την ειδική μάσκα.

Όπως έγραψε: «Το χτεσινό βίντεο έδειξε τη διαδικασία όπου σου τοποθετείται η μάσκα που πρέπει να φοράς στη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο. Η πρώτη μου ακτινοθεραπεία έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο φόβος μου είναι εμφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά τότε στη ζωή μου. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Dr Amin Mirahdi και τους εκπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναστάτωση… Η χρονική στιγμή που συνέβησαν όλα… Αυτή είναι η εικόνα του καρκίνου».

Δείτε τις αναρτήσεις και τα βίντεο στο Instagram

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: