Η Χριστίνα Παππά, που είχε γνωρίσει τον «Καβαλιέρε» όσο ζούσε στο Μιλάνο, μίλησε στο okmag.gr για τον άνθρωπο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όσα θυμάται από τις συναντήσεις τους.

«Τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, καλόκαρδος, που βοηθούσε πολύ κόσμο. Εγώ σε εκείνον οφείλω τη λειτουργία μιας μεγάλης εταιρείας που είχα στην Ιταλία, όταν έμενα εκεί. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, δεν έχανα αγώνα της Μίλαν. Ταξίδευα σε όλους τους τελικούς με το αεροπλάνο της ομάδας και είχα ζήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε πολλές στιγμές του.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, που ζούσε την κάθε στιγμή. Αγαπούσε πολύ τη χώρα του, είχε όνειρα και του άρεσε να κάνει τα πάντα προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Τι να πω εγώ γι’ αυτό τον άνθρωπο τώρα» είπε και συνέχισε:

«Είχαμε ζήσει πολλές όμορφες στιγμές. Εγώ βρισκόμουν κοντά στην ομάδα του σε πολλούς αγώνες. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ χιούμορ. Όποτε με έβλεπε μου τσιμπούσε τα μαγουλάκια και μου έλεγε “Greca, mia Greca, Christina”. Ήταν πολύ γλυκός.

Όπως είπα, όσο καιρό έμεινα στην Ιταλία και τα δύο χρόνια που δούλεψα για εκείνον στη Mediaset, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο στενός του συνεργάτης και αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, είναι καλός μου φίλος και στην παρέα είχα ζήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οφείλω πολλά στον Σίλβιο, γιατί με στήριξε πολύ όσο ζούσα στο Μιλάνο».

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 13/6/2023.