Ο Νίκος Μπάρτζης έχει απομονωθεί εντελώς από τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star, καθώς εκείνοι τον θεωρούν «διπρόσωπο».

Σε μία προσπάθειά του να εκφράσει τα συναισθήματά του, ενώ είναι μόνος του, ο παίκτης βρήκε... «παρηγοριά» σε μία καρύδα.

Εμπνευσμένος προφανώς, από τον Τομ Χανκς στον «Ναυαγό», ο Νίκος Μπάρτζης ζωγράφισε ένα πρόσωπο στην καρύδα και της είπε πώς νιώθει.

«Το ξέρω ότι δεν θα μου απαντήσεις, αλλά όλοι οι άλλοι πήγαν και μιλάνε μόνοι τους, οπότε τους έβγαλα που τους έβγαλα κάρτα, πρέπει να τα πω σε κάποιον», ξεκίνησε να λέει.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήξερα τι θα ψηφίσουν, γιατί το είχα προβλέπει, γιατί ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Δεν είναι κακό αυτό».

«Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, έψαξα, γιατί κοιτούσα δεξιά-αριστερά. Όταν είδα τη Στέλλα χωρίς την καρδούλα, γιατί ο Μπόγδανος κι η Σταυρούλα στις ψήφους τους είχαν βάλει από κάτω καρδούλα, όταν είδαν τη Στέλλα, με έπιασαν χωρίς να ξέρουν υποτίθεται τι έχουν ψηφίσει όλοι.. Είδα να κοιτάζονται περίεργα», είπε κλείνοντας.