Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά εξήγησε πως σε καμία περίπτωση «δεν θα μπορούσε να ψωνιστεί», καθώς το θεωρεί ιεροσυλία στη μνήμη του αδερφού του.

Ο Παντελής θα ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα

«Θα ήταν περίεργο να έχω αδερφό τον νούμερο 1 τραγουδιστή και να ψωνιστώ, ενώ εκείνος δεν ψωνίστηκε ποτέ. Θα ήταν ιεροσυλία. Θα ήταν πιστεύω πολύ υπερήφανος για εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την απώλεια του πατέρα μου. Είναι δύσκολο. Τώρα θα έχω δύο ανθρώπους να αισθάνονται υπερήφανοι για εμένα», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Θεωρούν ότι δεν έχω δικαίωμα να τραγουδώ 

«Δέχομαι συνέχεια αρνητικά σχόλια. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται με εμένα είναι μπούλινγκ. Κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο αδερφός ενός τραγουδιστή μπορεί να συνεχίσει το επάγγελμα. Θεωρούν ότι δεν έχω δικαίωμα. Αφού αυτό θέλει η ψυχή μου, γιατί να ζητήσω άδεια από κάποιους;», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Με ενοχλεί να λένε ότι «μιμείται»

«Δεν με ενοχλεί να μου πεις ότι μοιάζει η φωνή μου, γιατί μοιάζει, αφού είμαστε αδέρφια. Με ενοχλεί να λένε ότι "μιμείται". Εδώ ο αδελφός μου που ήταν νούμερο 1 τραγουδιστής δεχόταν αρνητικά σχόλια. Για μένα δεν θα λένε;», πρόσθεσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: