Πρώτα απ’ όλα είναι μητέρα, κι ας κάνει και εντυπωσιακή καριέρα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν το κρύβει πως, παρόλο που οι δύο γιοι της, ο Διονύσης και ο Φίλιππος, (τους οποίους απέκτησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη από το 2004 έως το 2011) έχουν πλέον μεγαλώσει, εκείνη παραμένει χαζαμαμά και χαίρεται βλέποντάς τους να ανοίγουν τα… φτερά τους.

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μερικά στιγμιότυπα από τις οικογενειακές στιγμές τους. Πόζαρε με ένα μακρύ φόρεμα χαμογελαστή δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή λόγω της αποφοίτησης του 17χρονου Φίλιππου.

Η ίδια έγραψε στην οικογενειακή φωτογραφία «Graduation day» (Ημέρα αποφοίτησης). Και αμέσως τα «like» στα σχόλια έπεσαν βροχή για το καμάρι της.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει τα θεατρικά της πλάνα για την ερχόμενη σεζόν, καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο ως Ελληνίδα Τζούλια Ρόμπερτς στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Pretty Woman». Το ρόλο που έπαιξε ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα τον υποδυθεί ο Σάκης Ρουβάς!