Το φύλο του μωρού που περιμένουν αποκάλυψαν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, με τη 44χρονη να μοιράζεται την όμορφη στιγμή με τους ακόλουθούς της στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό το Σάββατο 24/6, η 44χρονη reality star και ο 47χρονος ντράμερ καταγράφονται σε μία τρυφερή στιγμή, με την Κόρτνεϊ να κάθεται στα πόδια του συντρόφου της εν αναμονή της αποκάλυψης του φύλου του μωρού, και τους δύο τους να μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί. 

Στο σχετικό βίντεο, το ζευγάρι βρίσκεται σε μία πλατφόρμα όπου έχουν στηθεί και τα ντραμς του Μπάρκερ, με τον ίδιο να δίνει το σήμα για την αποκάλυψη με… τυμπανοκρουσίες.

Τα κομφετί αποκάλυψαν τα ευχάριστα νέα

Το τελευταίο χτύπημα στο τύμπανα από τον ντράμερ συνοδεύτηκε από κομφετί σε χρώμα μπλε, με σερπαντίνες να εκτοξεύονται στον ουρανό, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Η αποκάλυψη γίνεται με δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους, με το σχετικό κλιπ να βιντεοσκοπείται από άτομο που βρίσκεται ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Στο σχετικό βίντεο η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φοράει ένα μακρυμάνικο λευκό μπλουζάκι που αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλιά της, και ένα λευκό παντελόνι. Η ίδια, μία ημέρα νωρίτερα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της με μπικίνι, ενώ ετοιμαζόταν, καθώς φαίνεται, να απολαύσει το μπάνιο της σε πισίνα.

Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, και το τρίτο για τον ντράμερ, από προηγούμενους συντρόφους τους.

Το αγοράκι που περιμένουν θα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού, με την εγκυμοσύνη να έρχεται ένα χρόνο μετά τον γάμο του ζευγαριού στην Ιταλία και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να ανακοινώνει το χαρμόσυνο νέο στον σύντροφό της με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο.