Ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα, Τετάρτη, στον αέρα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην Σάσα Σταμάτη και στο πέρασμά της από τις πρωινές εκπομπές που παρουσίασαν τα προηγούμενα χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος του Alpha τόνισε το γεγονός ότι η συμβολή της συναδέλφου του δεν είχε εκτιμηθεί τότε όσο θα έπρεπε από το δίδυμο των παρουσιαστών.

«Θα πω κάτι για τη Σάσα Σταμάτη και θα το χρεωθώ εγώ, όχι η εκπομπή, γιατί θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Επειδή γνωρίζουμε τη Σάσα όλοι οι δημοσιογράφοι και είναι πάρα πολύ δουλευταρού, θεωρώ ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να της ανάβουν μία λαμπάδα» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Έχει δουλέψει όχι απλά σκυλίσια για την εκπομπή “Πρωινό Μου” που μετά έγινε “Το Πρωινό” και οτιδήποτε άλλο. Μία πολύ μεγάλη επιτυχία αυτής της εκπομπής που ξεκίνησε από το MEGA και μετά πήγε στον ΑΝΤ1 είναι της Σάσας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο δημοσιογράφος.

«Το λέω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αναγνωρίζεται και η δουλειά των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Να τιμάς τον άνθρωπο όταν είναι δίπλα σου εκείνη τη στιγμή και όχι κατόπιν εορτής. Πόσο πιο συγκεκριμένα να το πω; Είναι μία κοπέλα που έβγαζε όλη την εκπομπή και θεωρώ την επιτυχία μισή-μισή. Δεν δούλευε η Σάσα 8ωρα ολόκληρα; Καθόταν στο πάνελ και μετά πήγαινε και έβγαζε όλα τα ρεπορτάζ;», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Πουλόπουλος.