Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου μίλησε για το «Survivor All Star» και συγκεκριμένα για το περιβόητο χαρτάκι που έγραψε και οδήγησε στην αποβολή του Ηλία Γκότση.

Eίδα τους δικούς μου λίγο στενοχωρημένους

Ο Ηλίας Μπόγδανος αρχικά είπε: «Δεν έχω δει τίποτα. Το μόνο που μου μετέφεραν οι δικοί μου άνθρωποι. Το μόνο που γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι και βλέπουν και οι οικογένειές μας. Και είδα και τους δικούς μου με κάποια πράγματα λίγο στενοχωρημένους. Όταν ακούγεται η μία γνώμη μόνο και δεν μπορεί να υπάρξει και η δεύτερη».

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα αποβληθεί 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με όλο το περιστατικό: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να αποβληθεί ένας παίκτης τόσο σημαντικός, κατά τα δικά μου δεδομένα. Εκείνη τη στιγμή που έγινε ό, τι έγινε δεν περίμενα να φτάσουμε σε σημείο αποβολής, επειδή είχαν γίνει πάρα πολλά σκηνικά. Ο Ηλίας επικοινωνία δεν είχε ποτέ, είναι πολύ διαφορετικό να επικοινωνήσεις και να μάθεις πληροφορίες για ένα παιχνίδι, από το να προσπαθήσεις σε μια δύσκολη στιγμή να βρεις κάτι να φας, ή να καπνίσεις αν είσαι καπνιστής κτλ. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιο μικρό από άλλα σκηνικά που μπορεί να είχαν γίνει εκεί πέρα, οπότε δεν περίμενα να αποβληθεί για ένα χαρτάκι, όπως και δεν έγινε τελικά για ένα χαρτάκι».

Έπεσα από τα σύννεφα

«Και ναι έπεσα από τα σύννεφα όταν έφτασε η παραγωγή να απομακρύνει αυτόν τον παίκτη γιατί θεωρούσα ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικός, όχι ότι οι άλλοι δεν είναι, απλά μου φαινόταν ακραίο», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor Ηλίας Μπόγδανος.


Εγώ είχα πει όλη την αλήθεια

«Δεν ήθελα να μπω σε μία διαδικασία να αναφερθώ για πράγματα, που δεν θα έπαιζαν στο επεισόδιο. Ο Ηλίας μπορεί να είδε αυτό, που ήθελε να δει (και να παρεξηγήθηκε). Είναι πολύ εύκολο να αποδώσουμε ευθύνες αλλού. Μια παραγωγή κρίνει ότι ένας παίκτης, ενώ εγώ είχα πει όλη την αλήθεια. Εγώ νιώθω ότι είμαι ένας δίκαιος άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.


Δείχναν κάποια πράγματα αλλιώς απ' ότι είναι

«Θέλω να μιλήσουμε εκείνος δεν ξέρω... Με έχει κάνει unfollow από ότι πληροφορήθηκα. Έχει τοποθετηθεί σε συνεντεύξεις κατά μου. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας διάλογος και να μπορέσουν δύο άνθρωποι να τοποθετηθούν [...] Η παγίδα για φέτος ήταν ότι γίνονταν πολλά πράγματα off camera. Δείχναν κάποια πράγματα αλλιώς απ' ότι είναι στην πραγματικότητα», είπε στο τέλος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: