Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις σκέψεις και τις συνήθειές της για το αλκοόλ, προωθώντας παράλληλα τη δική της σειρά αλκοολούχων ποτών με χαμηλότερες θερμίδες. Πολλοί έσπευσαν να την επικρίνουν που «ανοίγει» ένα θέμα ευαίσθητο για τον πρώην αλκοολικό σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε ένα νέο βίντεο στα social media, μιλώντας για τη σχέση της με το αλκοόλ, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε. Η 53χρονη τραγουδίστρια μπήκε στο Instagram και δημοσίευσε ένα εκτενές κλιπ υπερασπιζόμενη τον εαυτό της ενάντια στους επικριτές της που την «έστησαν» στον τοίχο πρόσφατα. Πολλοί επέκριναν την επιλογή της να λανσάρει κοκτέιλ με την επωνυμία της Delola, παρά το γεγονός ότι είχε παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια ότι η ίδια δεν πίνει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειχνε λαμπερή με μια αμάνικη ολόσωμη φόρμα την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και κρίκους, καθώς και ένα ιδιαίτερο κολιέ, ενώ απευθυνόταν στους 248 εκατομμύρια followers της.

«Λοιπόν, είμαι καθ' οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola», ξεκίνησε η JLO στο βίντεο. «Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί», γέλασε.

Καθισμένη στη θέση του συνοδηγού του κινούμενου οχήματος, η ποπ σταρ συνέχισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: "Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;" Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


«Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα», αποκάλυψε.

«Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια του On The Floor βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να πηγαίνει σε ένα τοπικό κατάστημα ποτών, όπου ενθουσιασμένη αγόρασε μερικά μπουκάλια Delola Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, αλλά και άλλοι πελάτες, ενθουσιάστηκαν όταν κατάλαβαν ποια είναι, ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της και μάλιστα άρχισαν να παίζουν τη μουσική της.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους followers της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram εντυπωσιάστηκαν λιγότερο με το βίντεο λόγω του γεγονότος ότι ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ έχει δώσει μάχη με τον αλκοολισμό. «Τόσο άβολο να μιλάει για υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ χωρίς να σχολιάζει το γεγονός ότι ο σύζυγός της [υπόφερε] από αλκοολισμό για χρόνια».

Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Είμαι μπερδεμένος που μιλάει για αλκοόλ και κοκτέιλ όταν ο σύζυγός της είναι αλκοολικός που φέρεται να αναρρώνει; Δεν βγάζει κανένα νόημα και το βρίσκω πολύ δύσκολο να το καταλάβω» Ένας άλλος ακόλουθος σχολίασε: «Χμμμ μπερδεύτηκα με αυτό το βίντεο... και πώς βοηθάει αυτό τον Μπεν;», ενώ κάποιος αναρωτήθηκε: «Γιατί να μην σεβαστείς τη νηφαλιότητα του συζύγου σου;»

Άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Τζένιφερ Λόπεζ καθώς ένα άτομο απάντησε: «Γιατί θα έπρεπε να απαντήσει για τον σύζυγό της στο παρελθόν ή στο παρόν; Είναι δική του απόφαση. Τον υποστηρίζει και φροντίζει να είναι υπό έλεγχο. Και πάλι όμως δεν είναι δική της ευθύνη. Ο αλκοολισμός του συζύγου της δεν έχει καμία σχέση μαζί της. Η νηφαλιότητά του δεν εξαρτάται από αυτήν ή από οποιονδήποτε άλλον», εξοργίστηκε κάποιος άλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Ο 50χρονος Μπεν Άφλεκ είχε ακολουθήσει προγράμματα αποτοξίνωσης όλα αυτά τα χρόνια και έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τον αλκοολισμό. Υποβλήθηκε σε θεραπεία για εθισμό το 2001 και διατήρησε τη νηφαλιότητά του για «δύο χρόνια» μετά. Τα επόμενα χρόνια, αρνήθηκε να συζητήσει λεπτομερώς τον αλκοολισμό του και αργότερα την περιέγραψε ως μια περίοδο όπου «έπινε σχετικά κανονικά». Ο ηθοποιός του «Good Will Hunting» υποτροπίασε το 2017 και το 2018.

Στο τέλος του 2019 εθεάθη να σκοντάφτει σε έναν δρόμο του Λος Άντζελες. Αναγνώρισε την επόμενη μέρα ότι είχε ένα σύντομο «γλίστρημα» μετά από περισσότερο από ένα χρόνο νηφαλιότητας και αργότερα περιέγραψε το περιστατικό ως «ντροπιαστικό». Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε πει στο παρελθόν στο InStyle ότι πιστεύει πως το αλκοόλ «καταστρέφει το δέρμα».

Μιλώντας στο UsWeekly το 2016, ανέφερε τον τρόπο ζωής της χωρίς αλκοόλ ως ένα από τα υπέρτατα μυστικά της νεότητάς της: «Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν καταναλώνω καφεΐνη. Αυτά καταστρέφουν πραγματικά το δέρμα σας καθώς μεγαλώνετε».