Την καριέρα του ηθοποιού φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας και όλα δείχνουν πως έκανε δυναμικό ξεκίνημα πλάι σε μια οσκαρική ηθοποιό.

Ο 22χρονος, ο οποίος έχει εργαστεί ως μοντέλο, έχει ένα μικρό ρόλο στη σεξοκωμωδία με την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία έχει τίτλο «No Hard Feelings» και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στους κινηματογράφους.

Σε ανάρτησή του ο ίδιος ποζάρει κάτω από την αφίσα του φιλμ και γράφει στη λεζάντα: «Η πρώτη μου ταινία. Περήφανος που παίζω ένα μικρό ρόλο σε κάτι τόσο ξεχωριστό».

Στα σχόλια που δέχτηκε πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι είχαν καταλάβει πως ο νεαρός που ποζάρει δίπλα στη Λόρενς είναι ο πρίγκιπας Αχιλλέας. Μεταξύ των σχολίων, τη διαφορά κάνει εκείνο της Πόπι Ντελεβίν, συντρόφου του αδερφού του, Κωνσταντίνου, και αδερφής του super model Κάρα Ντελεβίν.

Η Τζένιφερ Λόρενς υποδύεται τη Μάντι, μια οδηγό Uber, η οποία δεν έχει καν στην κατοχή της αυτοκίνητο.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι το μόνο της πρόβλημα, αφού κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι όπου μεγάλωσε. Απεγνωσμένη και άφραγκη, απαντά σε μια αγγελία ενός πλούσιου ζευγαριού που ψάχνει το κατάλληλο άτομο προκειμένου να «αυξήσει την αυτοπεποίθηση» του 19χρονου γιου του.

Η Μάντι, λοιπόν, καλείται να αποπλανήσει τον Πέρσι προτού εκείνος φύγει για τις σπουδές του. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, όταν πρόκειται για έναν τύπο που δεν πίνει αλκοόλ και συνηθίζει να βγαίνει κρατώντας πάνω του... σπρέι πιπεριού.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 6/07/2023