Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής της σχετικά με το αν σκοπεύει να κάνει ξανά κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό της.

Δείτε ακόμη: Έλενα Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις - «Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε για να βγει στην τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ίδια.

Δεν θα ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου μπότοξ 

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο. Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το "καίνε", αλλά είναι πολύ έντονο», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα εξήγησε γιατί δεν θα ξανακάνει μπότοξ

Τέλος, εξήγησε πως όταν κάνει μπότοξ, την πιάνει ένα τικ. «Θα σας πω κάτι. Όταν κάνω μπότοξ, με πιάνει τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δεν μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι... Άσε που με πιάνει και πονοκέφαλος», εξήγησε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: