Ένας αειθαλής παππούς, με καταγωγή από την Ελλάδα, έφτασε για πρώτη φορά στα 89 χρόνια του στη χώρα που γεννήθηκαν οι γονείς του και κατάφερε να γίνει viral μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε μια από τις εγγονές του στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα, η εγγονή του ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, από την επίσκεψη του παππού της στην Ελλάδα. Η ίδια γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο: «Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από χαρά και περηφάνια».

Στα πρώτα πλάνα ο παππούς εμφανίζεται ανυπόμονος και συγκινημένος. Ωστόσο, στη συνέχεια εμφανίζεται περιχαρής στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τα επόμενα πλάνα δείχνουν τον 89χρονο να περπατά γεμάτος ζωντάνια στα σοκάκια κάποιου ελληνικού νησιού, να χορεύει και να γελά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai - Elli Kokkinou & Foivos

Σαν μικρό παιδί ο παππούς γέλασε, αστειεύτηκε και δε σταμάτησε στιγμή να εξερευνά τις ομορφιές της Ελλάδας.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία πλάνα ο ίδιος ποζάρει με την ελληνική σημαία, ενώ η εγγονή του σε άλλο πλάνο έγραψε: «Αγνή ευτυχία». «Σε αγαπάμε παππού», γράφει σε άλλη φωτογραφία.

Σημειώνεται πως ο ίδιος φαίνεται να έκανε το πολυπόθητο αυτό ταξίδι με τα εγγόνια του.

Το βίντεο της κοπέλας έφτασε μέχρι το «Newsweek» ενώ από τις 14 Ιουνίου 2023, έχει περίπου 1 εκατομμύριο θεάσεις, πάνω από 100.000 like και περισσότερα από 1.000 σχόλια.