Οι φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται μπαμπάς για πρώτη φορά και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα να είναι έγκυος.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του Open Καλοκαίρι yes έδωσε όλο το ρεπορτάζ σήμερα στον αέρα και ανέφερε πως το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα γίνει μπαμπάς ο τραγουδιστής. Η είδηση που αφορά στην εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκας, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Να θυμίσουμε πως «Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί.

Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν καιρό.