Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για την εγγονή της λέγοντας χαρακτηριστικά πως γίνεται… βούτυρο μαζί της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως έμεινε μικρή έγκυος, αλλά και στο πως ήθελε και δεύτερο παιδάκι.

«Βρίσκομαι στην Αθήνα λόγω της μαμάς μου. Έκανε εγχείρηση, την 3η και τώρα την έχω σε κλινική αποκατάστασης και τρέχω, θα έπρεπε να είμαι στη Μύκονο. Πρέπει πρώτα να τακτοποιηθεί, να είμαι ήρεμη και μετά να φύγω. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι καλά» δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Αναφορικά με την εγγονή της, απάντησε: «Χριστίνα – Νεκταρία θα ονομαστεί η μικρή. Το Νεκταρία το αποφάσισα εγώ, το Χριστίνα όχι. Τα παιδιά μου το είπαν κι εννοείται ότι χάρηκα πάρα πολύ. Μοιάζει στην Άννα πάρα πολύ. Είναι κούκλα και καλή ηθοποιός και μαμά και καλή σε όλα της. Την μπέμπα κάθε φορά που τη βλέπω γίνομαι βούτυρο. Ό,τι και να έχω, όση ένταση και να έχω, με το που τη βλέπω άλλαζω, νιώθεις έρωτα»

Για την προσωπική της ζωή: «Είμαι μόνη, δεν έχω σχέση. Είναι και από επιλογή, έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, είναι και ποιος θα με αντέξει. Μακάρι να ερωτευτώ, ειλικρινά το λέω. Εύχομαι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Ο έρωτας σε αναζωογωνεί, σου δίνει ενέργεια, μακάρι να μου προκύψει».