Την καλύτερη περίοδο της ζωής της περνάει η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου, αφού βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές µε τον σύντροφό της και frontman των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι µένει κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια. «Μένουµε µαζί από την πρώτη ηµέρα, γιατί ήµασταν στη φάση της καραντίνας. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ µε κάποιον σύντροφό µου. Στην αρχή είπαµε “ας το κάνουµε λόγω καραντίνας”, αλλά διαπιστώσαµε ότι περνάµε καλά και συνεχίζουµε να µένουµε µαζί», µας λέει.

Η ίδια προσθέτει τι είναι αυτό που θαυµάζει στον σύντροφό της: «Είναι πρώτα και πάνω από όλα ένας πολύ καλός και υπέροχος άνθρωπος. Με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Μπορούµε να συζητήσουµε µαζί τα πάντα. Βασικά, έχουµε επικοινωνία ουσιαστική, που για µένα είναι το πιο σηµαντικό». Η Βάλια µάς απαντά αν τον ζηλεύει: «Τον ζηλεύω λίγο, αλλά µη φανταστείς. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο. Εχει τύχει κάποια θαυµάστρια να γίνει λίγο πιο διαχυτική µαζί του και µπορεί αυτό να µε κάνει να νιώσω λίγο άβολα».

«Το μέλλον θα δείξει»

Οσον αφορά το ενδεχόµενο γάµου, µας λέει χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη φάση δεν το έχουµε καθόλου στο µυαλό µας. Είµαστε πολύ καλά όπως είµαστε και το µέλλον δεν το ξέρει κανείς. Θα δείξει». Επίσης µας αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν µε τον γνωστό τραγουδιστή. «Γνωριστήκαµε σε ένα live τους, µέσω µιας κοινής µας φίλης. Στην αρχή ξεκινήσαµε να κάνουµε παρέα και στη συνέχεια ήρθαµε πιο κοντά. Κάποια στιγµή είπαµε “δεν πάµε και µόνοι µας για ένα φαγητό;” και τελικά είµαστε τριάµισι χρόνια ζευγάρι».



Αυτές τις µέρες βρίσκονται στα Κουφονήσια, όπου απολαµβάνουν τον έρωτά τους. «Είναι ένα φανταστικό µέρος. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόµασταν για να ηρεµήσουµε και να χαλαρώσουµε. Τα Κουφονήσια έχουν πολύ ωραίες παραλίες και µπορείς να είσαι πολύ άνετος, αφού η ζωή εδώ είναι χαλαρή».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Ιουλίου 2023.