Για τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της προετοιμάζεται η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή influencer μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα εγκαταλείψει την Αθήνα, με τον αγαπημένο της Ίαν και την 8 μηνών Ολίβιά της.

Η ίδια μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ειδικότερα, εν όψει των διακοπών με την κόρη της, έλαβε μερικές συμβουλές από τους followers της και εξομολογήθηκε ότι κάποιες φορές συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες μητέρες.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως δεν είναι τόσο θαρραλέα και πως δεν «αντέχει» να τα κάνει όλα με το μωρό.

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: “πρώτη φορά διακοπές με το μωρό”. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα», έγραψε συγκεκριμένα στο story της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη 

1_2