Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα ταξίδι στις Μαλδίβες με μεγάλη παρέα για να γιορτάσει τα τριακοστά γενέθλιά της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από τον εξωτικό προορισμό εμφανίστηκαν πολλά αρνητικά σχόλια, τα οποία έκαναν λόγο για επίδειξη πλούτου, αλλά και για έλλειψη ενσυναίσθησης.

Η ίδια η influencer ξεκαθάρισε πως το ταξίδι έγινε εξ ολοκλήρου με δικά της έξοδα και δεν ήταν χορηγούμενο από κάποια εταιρεία.

Αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, δέχτηκε δεκάδες ερωτήσεις από τους followers της για το κόστος του ταξιδιού της κι εκείνη απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Όπως είπε, ήταν ένα ταξίδι οκτώ ατόμων (εννιά μαζί με το λίγων μηνών γιο της), το οποίο άγγιξε τα 27.000 ευρώ.

«Λοιπόν, επειδή είναι η νούμερο ένα ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά... και δεν ήθελα να την απαντήσω, αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν οκτώ άτομα και το μωράκι μου εννιά. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά, οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα τριάντα χρόνων και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» είπε η Ιωάννα Τούνη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 14/08/2023