Εκτός συνόρων ταξίδεψαν οι Ελληνες σταρ, επιλέγοντας εξωτικούς προορισµούς είτε για να απολαύσουν τα σµαραγδένια νερά είτε για να εξερευνήσουν την άγρια φύση και να γνωρίσουν ξένους πολιτισµούς.

Οικογενειακές διακοπές στις Μαλδίβες κάνει η Ελένη Χατζίδου µε τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους. Το ζευγάρι, που κάνει διάλειµµα από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Σεπτέµβριο, δηµοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισµό. Πρωταγωνίστρια στα περισσότερα είναι η µικρή Μελίνα.

Εκτός από την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η Ιωάννα Τούνη και ο ∆ηµήτρης Αλεξάνδρου επέλεξαν επίσης τις Μαλδίβες για τις διακοπές τους. Το ζευγάρι είναι γνωστό για την ενεργή παρουσία του στα social media και, φυσικά, δεν θα µπορούσε να µη δείξει στο κοινό του στιγµές από το ταξίδι του. Η influencer έχει δηµοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram πολλά στιγµιότυπα από τις Μαλδίβες, ενώ δεν παρέλειψε να ενηµερώσει για το ότι έµεινε έκπληκτη όταν ενηµερώθηκε για το κόστος των εισιτηρίων στη movie night που ήθελαν να απολαύσουν.

«Σήµερα κανονικά ήταν να δούµε movie night και το κλείσαµε και µας λένε τώρα ότι για να δούµε την ταινία εµείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Οχι για ταινία που παίζει στο σινεµά τώρα, για παλιά ταινία, που έχουν διαλέξει, τύπου από το Netfl ix. Θα είναι τα πιο τζάµπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή µου. Δεν ξέρω τι θα κάνουµε, ξενερώσαµε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά…», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στις 9 Ιουλίου του 2022 και λίγες ηµέρες µετά ταξίδεψαν στις Μαλδίβες για το ταξίδι του µέλιτος. Εναν χρόνο µετά, επέλεξαν πάλι τον αγαπηµένο τους προορισµό και χαλάρωσαν εκεί.

Αµέσως µετά, το όµορφο ζευγάρι βρέθηκε στην ιστορική Πέτρα της Ιορδανίας και η Κόνι Μεταξά µοιράστηκε µε τους διαδικτυακούς φίλους της, που ανέρχονται στους 318.000, µια σειρά από φωτογραφίες τους στη «ροδοκόκκινη» πόλη, µε φόντο τον ναό του µνηµείου παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO, τους επισκέπτες και τις καµήλες.

Αφρική

Ενα µοναδικό ταξίδι πραγµατοποίησαν η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήµου στη µακρινή Ζανζιβάρη και οι φωτογραφίες που µοιράστηκαν είναι µοναδικές. Oι δυο τους δείχνουν ενθουσιασµένες από αυτό το ταξίδι τους και ποζάρουν εντελώς άβαφες και φορώντας το µαγιό τους. «Εξερευνήτριες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήµου.

Στο Περού ταξίδεψε η Ευγενία Σαµαρά, η οποία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές µακριά από την Ελλάδα. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία επέστρεψε από την Αµερική λίγο καιρό πριν, επέλεξε να κάνει ένα ταξίδι στο Περού, δηµοσιεύοντας, µάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram τις πιο µαγευτικές φωτογραφίες. Η Ευγενία Σαµαρά κολύµπησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, κάτι που, όπως σηµείωσε, ήταν στην check list της.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 12/8