Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την περιοδεία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Η ηθοποιός, παρά τις καταγγελίες που αντιμετώπισε και την εμπλοκή του με το κίνημα του #MeToo, συνεχίζει να στηρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την παράσταση 

«Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πολύ καλά. "12 τη νύχτα" του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιώργου Κιμούλη, παίζει κιόλας ο γλυκός μου. Την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την παράσταση. Την έχει αγκαλιάσει την παράσταση ο κόσμος», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου

«Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου. Αν με ρωτήσεις ποιο όνομα μου έρχεται για το θέατρο, είναι "Γιώργος Κιμούλης"», πρόσθεσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Παναγιώτα Βλαντή για Κιμούλη: «Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχει αντιμετωπίσει, και σχολίασε το κίνημα του MeToo σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «On Time».

Στηρίζουν τον Κιμούλη κι είναι λάθος

Σε ερώτηση για το MeToo και τη δήλωση που είχε κάνει ότι δεν θα ήθελε ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί, η ηθοποιός ανέφερε: «Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ».

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο

«Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως - το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν "γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;" -, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!», πρόσθεσε έπειτα η Παναγιώτα Βλαντή.