Η Ιλένια Γουίλιαµς ζει την απόλυτη ευτυχία.

Η σέξι τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εµφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Χάραµα» και κάνει θραύση. Η ίδια µιλάει στο «S» για την καλλιτεχνική της πορεία, τα σχέδιά της για το µέλλον, τα προσωπικά της, ενώ θυµάται µε συγκίνηση τον πατέρα της, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο.

«Περνάµε πολύ ωραία στο “Χάραµα”. Είµαστε µαζί µε τον Νίκο Βουρλιώτη, τη Μαλού Κυριακοπούλου, τον Γρηγόρη Πετράκο, την Αντονέλλα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραµµα, όπου ο κόσµος το ευχαριστιέται µε την ψυχή του», αναφέρει η Ιλένια, ενώ αποκαλύπτει και τα καλλιτεχνικά της σχέδια για την ερχόµενη σεζόν. «Είµαστε µε τους συνεργάτες µου ακόµη στο στούντιο και αναζητούµε τα τραγούδια που θα επιλέξουµε για να κυκλοφορήσουν. Πιστεύω πως το αποτέλεσµα θα είναι πάρα πολύ καλό», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η Ιλένια την ίδια ώρα βρίσκεται σε ωραία περίοδο στα προσωπικά της, αφού, σύµφωνα µε ανθρώπους από το περιβάλλον της, είναι ερωτευµένη και βιώνει όµορφες στιγµές στο πλευρό του συντρόφου της. Ωστόσο, η ίδια θέλει να κρατάει χαµηλούς τόνους και στην ερώτησή µας αρκέστηκε να πει: «Είµαι πολύ καλά στα προσωπικά µου».

«Μου λείπει»

Τη ∆ευτέρα κλείνει ένας χρόνος από τον χαµό του πατέρα της και δηµοφιλή τραγουδιστή Ρόµπερτ Γουίλιαµς και η όµορφη τραγουδίστρια µας µιλάει για την απώλειά του: «Είναι για µένα αυτός ο µήνας πολύ περίεργος και στενάχωρος, γιατί έχασα τον πατέρα µου πριν από έναν χρόνο. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα µου, ήταν ένας πραγµατικά υπέροχος άνθρωπος. Ωστόσο, νιώθω ότι είναι πάντα µαζί µου. Τον έχω µέσα στην καρδιά µου και την ψυχή µου. Ηταν ο πιο καλός ανθρωπος. ∆εν είχε να πει κακό λόγο για κανέναν».

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/8