Ένα συγκινητικό βίντεο με τον γιο της δημοσίευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 7/9 η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχασε τη μητέρα της πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ύστερα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Σαν σήμερα η μητέρα της θα γιόρταζε τα γενέθλιά της και η ίδια, με αφορμή αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη, βουρκωμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της, ξεκίνησε να του τραγουδάει το κομμάτι που τραγουδούσε και σ' εκείνη η μητέρα της, όταν ήταν σε βρεφική ηλικία.

«Σαν σήμερα είχε η μαμά μου γενέθλια. Το “ντουμ ντουμ ντουμ” μου το χόρευε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ελπίζω να με βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανη για εμένα και το μωρό μας. Επίσης, πηγαίνετε να δώσετε ένα τεράστιο φιλί στη μαμά σας και να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε», έγραψε η Ιωάννα Τούνη χορεύοντας με τον μικρό «νουνίτο» στην αγκαλιά της.