Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γιούλικα Σκαφιδά, χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή ηθοποιός θα γίνει μητέρα, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά.

Θέλω να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Η δική μου όμορφη προσωπική στιγμή

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.



Ο καλλιτεχνικός κόσμος στέλνει τις ευχές του

Μετά από αρκετά χρόνια πορείας σε θέατρο και τηλεόραση, η Γιούλικα Σκαφιδά μετρά αρκετές συνεργασίες με γνωστούς ηθοποιούς, πολλές από αυτές που εξελίχθηκαν σε φιλίες. Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της μοίρασε χαρά στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στους συναδέλφους της που έστειλαν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Κορινθίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Καραμίχος και η Δανάη Μιχαλάκη, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που σχολίασαν την ανάρτηση της εγκυμοσύνης της.







Ωστόσο και άνθρωποι της τηλεόρασης, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη, έστειλαν τις ευχές στη Γιούλικα Σκαφιδά για το μωρό που περιμένει.


Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες

Η Γιούλικα Σκαφιδά σε συνέντευξή της στον Ιούνιο του 2021 στο περιοδικό «Gala» είχε απαντήσει για τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

«Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες. Οι γονείς μου ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες. Δηλαδή, αν με ρωτάς για το μέλλον, τα όνειρά μου είναι εστιασμένα στα επαγγελματικά μου. Αυτό που θέλω είναι να διατηρήσω ίδιο τον ενθουσιασμό που έχω τώρα, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να έχω όπως και στο παρόν μου καλές προτάσεις».

Και είχε προσθέσει: «Δεν είναι στις προτεραιότητές μου το θέμα οικογένεια. Και χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι. Είμαστε μια γενιά που αν δεν παντρευτεί, θα είναι από επιλογή και όχι επειδή δεν τα κατάφερε», δήλωνε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δύο χρόνια μετά και η Γιούλικα Σκαφιδά ετοιμάζεται να ζήσει το ταξίδι της μητρότητας, εξακολουθώντας να κρατά λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής μακριά από τα media, όπως εξάλλου και φροντίζει από την αρχή της πορείας της.