Η Μαρία Ολυμπία ζούσε μέχρι πρότινος έναν μεγάλο έρωτα με τον Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η σχέση του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή το 2020 και φαινόταν πως οι δυο νέοι ίσως να ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Πέρεγκριν Πίρσον είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, Μάικλ Πίρσον και αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους Βρετανούς εργένηδες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail», επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Μαρία Ολυμπία και ο Πέρεγκριν Πίρσον χώρισαν, με την πηγή να δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα πως «οι δυο τους απομακρύνθηκαν. Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωση τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει».

1-olympiagreece-12
1-olympiagreece-10


Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε unfollow τον πρώην της από το Instagram, ενώ διέγραψε και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους.



Ο Πέρεγκριν Πίρσον από την άλλη κράτησε τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν το καλοκαίρι, όταν ο 28χρονος γόνος δεν έδωσε το παρών στα 27α γενέθλια της συντρόφου του.

1-olympiagreece-9
1-olympiagreece-1
1-olympiagreece-2
1-olympiagreece-3
1-olympiagreece-4
1-olympiagreece-5
1-olympiagreece-6
1-olympiagreece-7
1-olympiagreece-8