Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε στο κατάμεστο ΣΕΦ την προηγούμενη Κυριακή, όταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε προς τιμήν του μία λαμπερή βραδιά για την απόσυρση της φανέλας του με το νούμερο 7.

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του «Happy Day» και μίλησε για τα έξι παιδιά του, τη γυναίκα της ζωής του Ολυμπία Χοψονίδου και την προπονητική.

Μόνο συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όσα έχω ζήσει στον Ολυμπιακό

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή» είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Τον πατέρα μου τον έχασα σε μικρή ηλικία

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι από τη βραδιά έλειπε ο πατέρας του. «Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος» σημείωσε.

Η Ολυμπία είναι η γυναίκα της ζωής μου

«Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα.

Για το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει» απάντησε γελώντας ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: